Svenska Flytblock
header8kopia

Svenska Flytblock

Regionskontor – Motala

Försäljning och lager.

Välkommen att göra ett besök hos mig eller att ringa mig om Du har Bryggproblem i Mellansverige. Jag kan erbjuda allt från projektering av anläggningar till ”Turn key”-lösningar. Jag säljer alla produkter i Svenska Flytblocks katalog. Mina lagerresurser medför att jag endast kan göra mindre leveranser från Motala. Men med den goda leveransberedskap som fabrikerna i Hedemora håller, kan leverans ske inom någon vecka utom under högsäsongen. Vad det gäller bryggor och bommar avtalar vi om leveranstiden redan vid orderns uppgörelse. Jag har dock utökat mitt lager på delar. Ring mig för att göra ett avtalat besök hos mig eller hos Dig.

Öppettider:

Vardagar: 08.00 – 17.00
Lunchstängt: 12.00 – 13.00

Telefon / Fax:

Tel: 0141-2164 80
Fax: 0141-21 64 83

E-post:

bengt@svenskaflytblock.com

Besöksadress:

SVENSKA FLYTBLOCK AB
Violgatan 10, 591 72 MOTALA

Postadress:

SVENSKA FLYTBLOCK AB
Violgatan 10, 591 72 MOTALA

Kontakt

0225-59 59 00

info@svenskaflytblock.se

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
brygga

Båtbommar i sortimentet!

Se Prislista!

brygga

Nya Produkter

FLOTTE 2,40 x 5,25 med inbyggd motorbrunn Kontakta oss för mer information